Omlag 1500 korpsmusikere var tilsted på Hamar i helga. Det var konserter på torgene, i krika, på stupetårnet og Domkirkeodden. Lørdag var det oppmarsj i strålende sol på Stortorvet. 

Hernes skolekorps, J/H skolekorps og EBU deltok som Elverum skolekorpsene og fikk spille inn på oppmarsjen. Deretter var det fellenummer med Gammel Jegermarsj. 

To konserter ble det også tid til, en på Østre Torg og en konsert inne i Kirsten Flagstadsalen. Det var mange som hørte oss på torget, og skikkelig applaus fra publikum som kom til konserten i Kulturhuset. Hanne Stenstøen Nilsson dirgerte i Kulturhuset og fikk med seg publikum med angasjerende dirigering på Konkolela. 

Musikerne sov på Ridabu skole. På kvelden ble det både godis og lek i det fine sommerværet lørdag kveld. Noen timer søvn ble det også. 

Søndag var det oppmarsj til Stortorvet igjen. Da regnet det litt men det gikk fint. Korpset har fått nye fine hettegensere som tålte været godt. 

Nå er det sommerferie, i hvert fall i noen uker. Flere av våre medlemmer skal på sommekus på Toneheim i år også. Der blir det spilling fra mprgen til kveld - ei hel uke.