Vi  skal fra høsten 2019 øve på onsdager. Det gir større muligheter for samarbeid med nabokorpsene, J/H og Hernes, som har øvingsdag samme dag. 

EBU øver som tidligere i aulaen i Kulturskolen, men enkelte dager kan øvelsen blir flyttet, avhengig av samarbeid med andre korps. Dette blir det informert om ved ev. nye prosjekter. 

Aspirantene øver også på Kulturskolen. Øvingsrom kan variere, avhengig av hvor mange aspiranter det blir gjennom høsten og utover våren. 

Semesterplanen er oppdatert per 1. august. Noe er klart (øvelser på onsdager), mens andre ting må bekreftes tidlig på høsten (konserter/seminarere). Informasjon blir gitt når semesterplanen justeres. Sett gjerne av datoer allerede, så har du det i kalenderen.

Første oppdrag er Tusenfrydstevnet, allerede lørdag 7. september. Da blir det innmarsj, noe spilling i parken og ellers en dag med karuseller, fart og moro!

Vi gleder oss til å se dere - og håper på et aktivt korpsår med mye gøy med musikken og det sosiale i korpset. 

Ny i EBU eller ønsker å begynne? 

Har du sprøsmål om EBU eller semesterplanen mv? Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller i messenger-gruppen på FB (for dagens medlemmer). 

Ønsker du å starte å spille et instrument - kan du bli med oss!

Les mer om å begynne å spille og blir aspirant i EBU. 

Velkommen-brosjyre (last ned pdf)