Aspirantkorps starter opp i januar. Påmelding på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så rask som mulig og innen 10. desember. 

Å spille et instrument, å føle mestring og spilleglede - sammen med andre - det ønsker vi å gi korpsmusikere som begynner i korpset vårt. 

Elverum barne- og ungdomskorps (EBU) har eget nybegynnerkorps med egen aspirantdirigent – Heidi Irene Hornsletten.

I aspirantkorpset spiller du sammen med flere, og får oppleve hvordan ditt instrument, din melodi, smelter sammen med andre instrumenter – til musikk. Du vil få opplæring i samspill og musisering, notelære og notelek.

Vi ønsker du vil melde deg inn i aspirantkorpset til EBU.

  • Vi øver onsdager kl. 18.00-19.00, i øvingslokaler på Elverum Kulturskole.
  • Første øvelse er 8. januar 2020. Foresatte er velkomne til å ta del i øvelsen.
  • Du har nå fått låne instrument fra EBU gratis i høst. Kontingenten i EBU er kr. 650,- per halvår og betales i mars/april 2020. Dette innebærer en time øvelse, noter, instrumentleie og service, og lån av utstyr.
  • Musikanten får utdelt plastperm til noter, korps-T-skjorte og lån av korpsgenser, samt låne notestativ på øvelsene. I løpet av våren vil musikanten også motta egen korpssekk fra NMF (Norges Musikkorps Forbund).

EBU samarbeider med Kulturskolen og lærerne vil legge til rette, slik at dine individuelle timer på ditt instrument lar seg kombinere med samspill i aspirantkorpset.

EBU er et selvstendig korps, registrert under Norges Musikkorps forbund

Påmelding til EBU må derfor skje skriftlig, direkte til korpset, slik at vi får registret alle medlemmer.

Meld på til aspirantkorpset med e-post. Følgende informasjon må være med i e-posten:

-        Navn på barnet:                                             - Instrument:

-        Fødselsdato på barnet:                                - Navn på forelder:

-        Adresse:                                                          - Telefon (forelder):

-        E-post (forelder):

Frist for påmelding; 10. desember – send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NB: Vi ønsker bekreftelse/påmelding på e-post fra dere som også ev. har snakket med enten kulturskolelærer, dirigent eller andre i styret under «Åpen øvelse» i høst. Alle påmeldte vil få informasjon om planer for våren, etter påmelding.

Onsdag 16. oktober arrangerte EBU og Hernes en "åpen-øvelse-konsert". Målet var å vise litt hva vi gjør og hvordan det er å være på øvelse i korpset vårt. Slike "øvelser" kommer vi til å arrangere igjen. 

Følg med på EBU sine nettsider, og følg oss gjerne på Facebook og Instagram (@ebukorps) for å se hva vi driver med. 

#allesnakkerkorps