Allered i april satte vi julekonsert 11. desember på semesterplanen. Lite visste vi, at korona fortsatt skulle sette begrensninger. Vi har vært usiker, tenkt at vi skulle avlyse, men valgte å gjennomføre.

Det er viktig med konserter og mulighet til å framføre noe for publikum, i et flott lokale med fin klang. Elverum kirke ga en god ramme for juniorenes første konsert "utenfor" øvingslokalene. 

Klokkene ringte noen minutter før konserten. Det satte skikkelig stemning for konserten. 

Juniorene statret med Jingle Bells. Sammen med hovedkorpset fortsatte de med Nordnorsk julesamle. En fin start på kvelden med en melodi av Trygve Hoff, opprinnelig presentert i Barne TV på 80-tallet. 

Hovedkorpset har hatt utfordrende øvingsmuligheter, med stadig avbrudd pga. korona-situasjonen i kommunen. LIkevel presenterte de et varienrede program med både mambo-rytmer og klassiske julesanger som White Christmas. 

Tre av korpsets egne medlemmer framførte også solo-innslag, som viste at vi har flinke ungdommer som er viktige forbilder for de yngste, og to unge musikere vi gleder oss til å høre mer av framover. 

En julekonsert er ikke fullendt før Deilig er jorden er spilt. Det ble ikke sunget i år. Det får vi ta igjen neste år. 

Vi ser framover, og håper på bedre muligheter for å komme ut å spille for flere i 2021. Allerede 6. januar møtes vi igjen. 

Skulle du har lyst til å begynne å spille et instrument, er det bare å ta kontakt. Vi har plass, instrument og kan love en fin hobby - for livet. 

Send oss en e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du vil høre mer om korpset, eller se også mer på siden om aspirant-korpset.  

Foto: Elverum barne- og ungdomskorps og Hernes skolekorps, under ledelse av Knut-Erik Kjøge.