- Vi gleder oss veldig. Det blir gøy å spill en konsert igjen. Og dette blir den aller første for våre nyeste aspiranter, sier aspirantdirgent, Heidi Irene Hornsletten. Hun har øvd med aspirantene siden høstferien. I tillegg har musikerne hatt individuell øving med lærere fra kulturskolen. 

- Det blir et variert program, forteller Hornsletten, som kan røpe at aspirantene spiller både pop og rock. I tillegg deltar våre medlemmer i hovedkorpset, sammen med Hernes skolekorps. 

Det er Elverum Janitsjarkorps som inviterer til filmkonsert, i aula på Elverum ungdomsskole. - Det er så viktig at voksnkorpset tar oss med på sin konsert. Det betyr mye for medlemmene å spille sammen med så flinke musikere og få et helt korps i ryggen, sier styreleder i EBU, Christin Nyland. 

- Forrige helg hadde vi seminar og var så heldig å få med oss Ivar Hellesnes, som dirigere EJK. Da ble ungene kjent med dirigenten og vise versa. Vi håper derfor at vi også utover vinteren og våren kan få til enda mer samarbeid, sier Nyland. 

Kom på konsert: 

Lørdag, 6. november kl 1500, Elverum ungdomsskoles aula