Elverum Barne- og Ungdomskorps (EBU) inviterer barn til «Moro med førkorps» på kommunehuset Folkvang på tirsdager i mars, april og mai. Tilbudet er gratis, og er først og fremst for barn fra 3.-5. klasse, men også eldre barn er velkomne.

  Til våren har EBU lyst til å lære barn i Elverum om takt og puls, rytmer, melodi og noter gjennom lek og moro, og ønsker velkommen til «Moro med før-korps» på Folkvang, Kulturskolen. Dette skjer fra tirsdag 12. mars kl. 17.30-18.45 (inkl. fruktpause med korpset kl. 18.30-18.45). 

Instruktør og styreleder Heidi Irene Hornsletten skal lære barna om rytmer og noter på en lekende måte. De skal også få kjennskap til korpsinstrumenter, både treblåseinstrumenter, messinginstrumenter og slagverk i løpet av kurset.

Gratis

Kurset er gratis for barna, og korpset håper kurset vil rekruttere til mange nye søkere til Kulturskolen på korpsinstrumenter og dermed korpsaspiranter til høsten.

Hobby for livet

Vi vet at barn synes det er veldig morsomt med musikk, det å få lov til å spille på forskjellige instrumenter og lage rytmer og lyd. Vi satser på barn fra 3.-5. klasse fra skolekretsene tilhørende EBU; Hanstad, Frydenlund, Søbakken og Vestad, men også eldre barn er velkomne.

Ønsker du å melde på barnet, ta kontakt med EBU ved styreleder Heidi Irene Hornsletten på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon: 41 47 44 98.

NB: Kun 16 plasser. (Mulighet for flere kurs dersom mange påmeldte)

 

Se også: 

Aspirant i EBU