Etter nyttår har Hernes skolekorps, J/H skolekorps og EBU reist til hverandre og spilt sammen. 6. mars får vi alle høre hva korpssamarbeidet har ført til.

Du får høre de yngstes Power Rock, afrikanske rytmer i Kongolela og de eldste trår til med poplåta Ambitions, altså litt Tutti Frutti.

Sammen i korpsgleden

Korpsene i Elverum har samarbeidet tidligere, både 17. mai og vært på tur sammen. Denne gangen har samarbeidet vært mer konkret for å styrke korpsglede og gi både de små og store mulighet til å spille i større grupper. 

 

Alderen på de rundt 50 musikantene spenner fra de yngste på 8 år til ungdommer på 18 år. "Samarbeidskorpset" har korps for de aller minste, mellomste og storkorpset for de som har spilt sammen i mange år. Samarbeid gir også mulighet for utvikling og samarbeid for dirigentene som hver for seg jobber med "sitt" korps. 

Vi ønsker oss fullsatt sal

Vi håper du tar med foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, venner og kjente. Støtt barna og ungdommen ved å komme og ta del i deres fremføringer, både gruppevis og i storkorps til slutt.

Tuttii-frutti-konserten holdes i Skolestua på EUS onsdag 6. mars kl. 18.30 og er gratis. Mulighet for frivillig gave ved utgangen.»