4. mai blir det korpsmusikk i "alle rom" på Kulturskolen i Elverum. Fristen for å melde seg på var 2. april, men vi gir selvfølgelig noen dager ekstra hvis det skulle være nødvendig. I fjor var vi over 100 musikere. Påmeldingen eller ev. spørsmål kan sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi håper på stor deltakelse også i år, og legger opp til tre korps: aspiranter, juniorer og ungdomskorps. Dirigenter er Mona Vestli, Torjus Rogstad Holm og Ola Fredheim Haug. 

Korps er mer enn 17. mai

17. mai skal markeres, og det blir ekstra stas fordi vi har barn som går i tog med flagg og 17. mai-rop. Men, det blir også noe ekstra fordi barn, unge og voksne korpsmusikere setter farge og musikk til dagen. Korpsmusikk er likevel mye mer enn denne dagen. Barn og unge i Elverum spiller en eller flere dager i uka, i ulike korps og musikksammenhenger. De øver jevnt og trutt og holder konserter. Korpsmusikken invitere barn og unge inn til et unikt felleskap på tvers av alder og skoler. Kulturtilbudet i en kommune hadde vært fattigere uten korps og samspillet musikk gir. 

Har du lyst/eller kjenner noen som har lyst til å begynne i korps, er det bare å ta kontakt. Du er uansett velkommen til å kikke innom på en øvelse. Vi spiller i aulaen på Kulturskolen hver tirsdag. Du er også velkommen på konserten, for å se og høre bredden korpsmusikken har, når vi holder "hentekonsert" etter vårtreffet, 4. mai kl 1700.