Korps er så mye mer enn 17. mai. Da er vi ute i gata fra morgen til langt på dagen. Men, resten av året har vi også morsomme oppdrag, sosiale aktiviteter og øver sammen for å lage musikk. 

Vi rekrutterer barn og unge fra sentrumsskolene i Elverum. I 2017 var korpset 20 år, og vi ønsker å kunne ha tilbud til unger i 20 år til (minst). Barn og unge som vil bli medlemmer i EBU kan melde seg opp ved å sende oss en e-post. Vi starter opp aspirantkorps fra august, og følger ellers skoleruta når det gjelder øvelser. 

Dugnader er en myte

Foreldreengasjemet er viktig i korps, som i all annen frivillig aktivitet. Men, at det er så mange dungader i korps, deter en myte.

Foreldregruppen i EBU bidrar med frukt i pausene på øvelsen en gang i uka. Dette går på omgang etter en årlig liste. Noen er også med hvis vi skal ha seminar, enten som sjåfør eller lager og servere mat. Vi prøver å få til en sosial og aktiv gruppe for ungene som er i ulike aldre og kommer fra forskjellig skoler. Slik blir både unger og foreldre kjent over skolegrenser i kommunen. 

Lurer du på noe?

Vi håper du har lyst til å bli korpsmedlem. Kjenner du noen som har lyst, må du tipse om EBU. Korps er en fantastisk hobby du kan ha hele livet. Ikke nøl med å ta kontak. Send gjerne spørsmål til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">

Se også

Om å være aspirant i EBU (lenke til aspirant-side)

Kulturskolen i Elverum har oppmelding for nye elever 1. juni (lenke til Kulturskolens nettsider)