Frukt og saftserveringen til korpsmedlemmene i spillepausen i forbindelse med korpsøvingene på onsdager.  Frukten bør være klar til ca kl 1845 - i all-rommet i kjelleren. 

Fruktvakt er korpsvakt også. Dvs være tilstede under hele øvelsen, hjelpe til med praktiske ting ved behov og være med på ryddig etter øvelsen. 

Styret i EBU skaffer saft, engangskrus og servietter. Den/de ansvarlige skaffer selv frukt og grønnsaker.

Siden er revidert 9. januar 2020

Nedenstående liste viser hvem som er ansvarlig for frukt på Kulturskolen, ut dette semesteret.

Hvis noen ikke kan stille opp på ”sin” dag, vennligst bytt internt med andre på listen.

Datoen er satt opp i hht. semesterplan og deling av øvingssted mellom EBU og Hernes. Ev. endringer blir varslet. 

  • 8. januar: Edvard
  • 22. januar: Frid
  • 5. februar: Rosa
  • 4. mars: Ole 
  • 18. mars Eldri

Praktiske tips;

  • Beregn frukt/grønnsaker til ca 20 unger (en-to flasker ferdigblandet saft bør beregnes)
  • Kjøkkenkrok på Kulturskolen kan benyttes til å skjære opp frukten i biter.
  • Pappkrus, saft og servietter finnes på EBU sitt lager (til venstre innover gangen, venstre før heisen, lagerrommet til høyre).
  • Nøkkel til lageret lånes hos dirigent Olav eller Heidi.
  • Frukten serveres i bomberommet rett utenfor lageret til EBU. Stor aktivitet på Kulturskolen på kveldstid tirsdager, mange liker både frukt og saft (ikke bli lurt før dine ”kunder” kommer myldrende
  • Påse at alle bruker søppeldunkene, og at det er ryddig og pent etter oss. 
  • Varsle styret hvis/når det begynner å bli lite saft, servietter og engangskrus på lageret