Vår fine nye aspiranter og hovedkorpsets medlemmer hadde juleavslutning onsdag 8. desember. 

Det ble invitert til julebrus, kaffe og kaker - innenfor smitteregler - og selvfølgelig både musikk og sang. 

Aspirantdirigent Heidi Irene Hornsletten har brukt noen få øvelse etter konserten i slutten av november til å øve inn blant annet Bjelleklang. Sammen med noen andre innslag og Deilig er jorden, ble det en hyggelig, sosial samling for gjengen som ikke har vært medlemmer så lenge.

 

- Vi synes det er viktig å bli kjent, både unger og voksne. En slik samling bidrar, siden vi dessverre ikke har kunne ha så mange aktiviteter i fellesskap denne høsten, sider Hornsletten. Hun hadde lagd quiz som innebar at vi både lærte noter, musikkutrykk og litt om hverandre. Både rektor Magne Baugerud og saxofonlærer Olav Slagsvold var også med på avslutningen, og bidro til det musikalske. De er lærer for EBU-musikanter som får individuell opplæring på sine instrumenter. 

Normale tider 2022

- Nå ble det bråstopp for kulturaktiviteter på slutten av året, men vi ser framover og håper på "normale tider" i året som kommer. Vi planlegger med et seminar i januar og mars og håper å kunne arrangere konsert med Elverum Janitsjar. I november måtte vi nemlig avlyse, forteller Christin Nyland, styreleder i EBU. 

I tillegg legger korpset seg i hardtreninger for 17. mai. - Nå skal vi ut i gata igjen, sier en håpefull Nyland. 

Men først er det jul. 

VI ØNSKER MUSIKERE OG FORELDRE EI FIN JUL, og ØNSKER VELKOMMEN TILBAKE PÅ NYÅRET. 

Da håper vi også våre trofaste fans er tilbake og støtter opp om EBU.